Dimmercontroller Voor 220v Led-Strip Met Led.

Merk: YourLed
Model: 2A000102-REPETIDOR-MONO-LED

Korte beschrijving


Dimmercontroller Voor 220v Led-Strip Met Led. Nieuwe versterker van slechts 4 cm lengte die rechtstreeks op de ledstrip in één kleur wordt aangesloten en die het mogelijk maakt het signaal in lange installaties te verste... Lees verder...

Goedkoper gevonden?
0,61€ Excl. BTW: 0,50€

  • Beschikbaarheid: Op voorraad 12


Dimmercontroller Voor 220v Led-Strip Met Led.

Nieuwe versterker van slechts 4 cm lengte die rechtstreeks op de ledstrip in één kleur wordt aangesloten en die het mogelijk maakt het signaal in lange installaties te versterken (wat niet mogelijk is vanwege de spanningsverliezen in de ledstrips).

De signaalversterker is een eenvoudig te installeren en economische oplossing om alle meters van modules of stroken Monocolor of Dual White te bedienen die we nodig kunnen hebben met het gebruik van een enkele controller.

Het wordt gebruikt om het Monocolor signaal te ontvangen van de initiële LED-controller en het signaal naar een andere LED-groep te sturen wanneer we bijvoorbeeld een dimmertype controller gebruiken of wanneer we meerdere LED-strips willen samenvoegen.

Het is raadzaam om signaalversterkers te gebruiken in installaties met LED-strips die langer zijn dan 8 meter, omdat de installatie lichtsterkte verliest naarmate de lengte toeneemt.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Tags: dimmercontroller, voor, 220v, led-strip, met, led., lights-lichten