Ancel Vd500 Abs Srs Epb Oil Diagnostic Device Scanner Obd2 Codelezer Voor Vw Audi Seat Skoda

Merk: ANCEL
Model: 2b120101

Korte beschrijving


Ancel Vd500 Abs Srs Epb Oil Diagnostic Device Scanner Obd2 Codelezer Voor Vw Audi Seat SkodaWerkt op de meeste van 1996 en nieuwere auto's & lichte vrachtwagens die OBD II-conforme Volkswagen, Audi Seat, skoda verkoc... Lees verder...

Goedkoper gevonden?
53,24€ Excl. BTW: 44,00€

  • Beschikbaarheid: Op voorraad 10


Ancel Vd500 Abs Srs Epb Oil Diagnostic Device Scanner Obd2 Codelezer Voor Vw Audi Seat Skoda

Werkt op de meeste van 1996 en nieuwere auto's & lichte vrachtwagens die OBD II-conforme Volkswagen, Audi Seat, skoda verkocht wereldwijd ondersteunt alleen Engels en Duits.

Voor ALLE voertuigen van de V/A-reeks, omvat het ANCEL VD500 aftastenhulpmiddel OBD Basisfuncties en Speciale functies. Lees Codes, Duidelijke Codes, SRS, Airbags Systeem, ABS, Transmissiesysteem, SAS, ESP Systeem, EPB Service, Lees Voertuiginformatie (VIN, ECU), het Terugstellen van de Oliedienst, de Aanpassing van de Gaspuntpositie en het Terugstellen van het Remstootkussen.

Voor KAN OBD II voertuigen, ANCEL VD500 aftastenhulpmiddel lezen en wissen opgeslagen op emissie betrekking hebbende codes en in afwachting van codes en tonen de definitie van de codes, Controleer en schakel het licht van de motorcontrole (MIL) uit, Lees Voertuig.

Het kan gemakkelijk de oorzaak van het Storing Indicatorlicht (MIL) bepalen, schakelt het Storing Indicatorlicht (het licht van de controlemotor) uit, bespaart tijd en geld voor u om de beste oplossing te verstrekken.

De VD500 is een super OBD2 Scanner voor het opsporen van zowel op Volkswagen Series (VW, AUDI, SKODA en SEAT) en andere OBD-II voertuigen.

Voor alle VAG Autoreeksen

V/A Basisfuncties:

1. Lees Codes

2. 2. Duidelijke codes

3. 3. SRS , Airbags Systeem

4. 4. ABS, Transmissiesysteem

5. 5. SAS, ESP-systeem

6. 6. EPB-dienst

7. 7. Lees Voertuiginformatie (VIN, ECU)

V/A Speciale functies:

1. 2. Olie Reset van de Dienst

2. 2. Aanpassing van de gaskleppositie

3. 3. Reset van het remblokje

Uit de VW-serie

Alleen OBD-II Functies:

1. Lees Codes

2. 2. Duidelijke codes

3. 3. Haalt VIN op

Grote onderhoudsfuncties voor Volkswagen, Seat, Audi, Skoda

Olie Reset

Soms laten de winkels na om de onderhoudsmeter te resetten als het licht nog niet brandt bij het verversen van de olie. Veel snelsmeermiddelenwinkels weten gewoon niet hoe ze het moeten resetten. Het resetten van de OBD2-scannerolie gaat alleen aan als een functie van die mijlen kan door middel van het onderhoud vereiste licht gaat branden om u eraan te herinneren dat u uw olie moet verversen.

TP-positiecontrole

De TPS wordt aangesloten op de gasklepplaat op het gasklephuis. De positiesensor heeft een variabele weerstandspotentiometer die een wisselend spanningssignaal naar de Power Control Module (de motorcomputer van uw auto) stuurt, afhankelijk van de positie van de gasklepplaat. Als de motor draait, geeft de positie van de gasklepplaat (samen met andere sensoren) de computer aan hoeveel brandstof de motor op een bepaald moment nodig heeft. OBD2-scanners corrigeren het signaal dat van het TPS komt, herinneren u eraan dat u problemen met de rijvaardigheid begint op te merken.

EPB Vervang remblokken

De elektronische handrem is een technologie die de parkeerrem realiseert door middel van elektronische besturing. In tegenstelling tot de traditionele handrem, waarbij de bestuurder het niveau trekt, drukt de bestuurder in EBP op een schakelaar. De schakelaar stuurt dan een commando naar de elektronische remmodule. De module detecteert dat de parkeerrem moet worden bediend en stuurt vervolgens een commando naar de bedieningselementen in de remklauwen. Met de ANCEL-code wordt een trucje uitgevoerd om u geld en tijd te besparen.

Controleer de motor

OBD2 diagnose code lezers belangrijke functie is het detecteren van het motorsysteem, lezen en wissen van de foutcodes. Als uw voertuig een licht van de controlemotor heeft komt, kunt u OBD 2 aftastenhulpmiddel gebruiken om de foutencodes te lezen, kan snel problemen identificeren en hende oplossen.

ABS-remmen voor VW

ABS Remmen is een veiligheidscontrolesysteem voor auto's met antislip, antiblokkering en andere voordelen. Het kan ook worden gedraaid in de remtoestand van de auto om de stabiliteit van de remrichting van de auto te waarborgen en zijdelingse slip en afwijking te voorkomen. OBD2-scanners kunnen snel een ABS-storing detecteren en de foutcode wissen.

Transmissie voor VW

De Transmissie is een mechanisch of hydraulisch apparaat dat een mechanische energieomzetting uitvoert. De OBD 2 scantools kunnen u helpen het systeem te onderhouden. Het storingslampje gaat branden zodra de storingscode wordt gedetecteerd. Herinner u eraan dat u de transmissievloeistof moet controleren om er zeker van te zijn dat er voldoende vloeistof van voldoende kwaliteit beschikbaar is voor uw transmissie om correct te kunnen functioneren.

Airbag voor VW

Het airbagsysteem is een passief veiligheidssysteem dat werkt met veiligheidsgordels om de inzittenden een effectieve bescherming tegen aanrijdingen te bieden. Voor de botsing, Controleer schuld Licht om u te helpen vinden en het kan lezen van de verkeerde code en duidelijk, zijn veel ernstige verwondingen afgewend dankzij de airbags.

Startonderbreker voor VW

Het motorstartsysteem is een elektronisch apparaat dat in de auto is ingebouwd en dat voorkomt dat de motor start zonder de juiste sleutel. Het kan voorkomen dat de dieven de auto na het geforceerde kortsluitingbegin betreden, zodra ze gedwongen worden te starten, de storingslampen te controleren, de OBD2-scanapparaten te gebruiken kan u helpen de storingscode te wissen.

Veiligheidshulpsysteem voor VW

De sensor van de stuurwielhoek, een component van het systeem van de voertuigstabiliteitscontrole, wordt hoofdzakelijk geïnstalleerd in de richtingskolom onder het stuurwiel. Wanneer het in botsing komen, of wanneer de twee voertuigen in verschillende richtingen zijn, wanneer de afstand tussen voertuigen in dezelfde richting lager is dan de vastgestelde grens, zullen het elektromagnetische systeem, het stemsysteem, en het radarsysteem u ertoe aanzetten om het doel te bereiken om de mensen en de veiligheid van de auto te beschermen.

Batterijcontrole voor VW

Batterijcontrole is de ECU die de batterij controleert. Als er een probleem is met de batterij, kan het storingslampje de fout in de ECU aflezen en de foutcode wissen.

Elektronisch stabiliteitsprogramma voor VW

Het elektronische stabiliteitsprogramma kan de stabiliteit van een voertuig verbeteren door het detecteren en verminderen van tractieverlies (slippen). Wanneer ESC verlies van controle over de besturing detecteert, zal het storingslampje vragen, het kan helpen het verlies van controle te minimaliseren.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Tags: kabel, vag, can, commander, 5.5, pin, lezer, 3.9, voor, audi, seat, skoda, odemeter, wijziging, codering, toetsen, electronic, equipment-ancel, vd500, abs, srs, epb, oil, diagnostic, device, scanner, obd2, codelezer