Krimptang - Robuust gereedschap met anti-slip handgrepen en verstelbaar draaimechanisme van 6mm² ~50mm²

Merk: TSX TOOL
Model: 2b070306-crimpadora-hx50b

Korte beschrijving


Krimptang - Robuust gereedschap met anti-slip handgrepen en verstelbaar draaimechanisme van 6mm² ~50mm²Feature highlightsDeze krimptang is ideaal voor zowel professionals als doe-het-zelvers en biedt een combinatie van d... Lees verder...

Goedkoper gevonden?
16,94€ Excl. BTW: 14,00€

  • Beschikbaarheid: Op voorraad 4


Krimptang - Robuust gereedschap met anti-slip handgrepen en verstelbaar draaimechanisme van 6mm² ~50mm²

Verrijk uw gereedschapskist met deze hoogwaardige krimptang. Dit robuuste gereedschap is ontworpen voor consistente en betrouwbare krimpverbindingen op niet-geïsoleerde buisklemmen.

Feature highlights

  • Lange handgrepen voor tweehandig gebruik: Met handgrepen van 25 cm is deze tang comfortabel te gebruiken door zowel rechts- als linkshandige gebruikers, waardoor het krimpen moeiteloos verloopt.

  • Roterende crimp insert: De crimp insert kan worden gedraaid en aangepast aan verschillende maten: 6, 10, 25, 35 en 50 mm². Dit veelzijdige ontwerp verhoogt de krimpefficiëntie en -nauwkeurigheid.

  • 6-corner crimp: Dit gereedschap voert een 6-corner crimp uit, waardoor een veilige en uniforme greep wordt gegarandeerd.

  • Rugged constructie en anti-slip handgrepen: Volledig gemaakt van sterk gelegeerd staal, deze krimptangen zijn gebouwd om lang mee te gaan. Anti-slip handgrepen met vingergroeven zorgen voor een veilige en comfortabele grip tijdens het werk.

Deze krimptang is ideaal voor zowel professionals als doe-het-zelvers en biedt een combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en gemak, waardoor elke krimptaak een eenvoudige en effectieve klus wordt.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Tags: krimptang, robuust-gereedschap-met-anti-slip-handgrepen-en-verstelbaar-draaimechanisme-van-6mm-tot-50mm-krimptang, robuust, autogereedschappen-6mm², ~50mm²